sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Natsimutsi

Kurissa ja Zenjan nuhteessa nämä pennut kasvavat.   Muuten saavat peuhata sen minkä alle 2-viikkoiset nyt yleensäkäänn peuhaavat, mutta auta armias, jos Zenja hermostuu esimerkiksi pihalta kuuluvasta naapurin koiran haukusta tai alakerrasta kuuluvista toisten koirieni äänistä!

Silloin Zenja laittaa lapset tiukkaan nippuun ja vahtii silmä kovana, ettei kukaan liikahdakaan pesässä - hipi hiljaa ja ihan paikoillaan pitää olla.  Jos joku uskaltaa lähteä liikkeelle, niin se työnnetään nopeasti kuonolla takaisin samaan läjään sisarusten kanssa.

Kun joku pennuista rääkäisee pentulootassa isommasti, niin Zenja hyökkää paikalle salamana, olipa se missä tahansa.  Jos rääkyjä on erillään muista ja mönkii ties minne, se saa nopeasti terävän tökkäisyn emon kuonosta ja se nostetaan takaisin samaan kasaan toisten kanssa.

Ja kun pennut mönkivät ja piipittävät kukin eri tahoillaan niin Zenja seisoo niiden keskellä ja pyörittelee päätään edes takaisin ja jo tulee itku sillekin, kun lapset eivät pysy järjestyksessä.

Eikä Zenja harrasta mitään kukkahattukeinoja "tulkaapa lapset nyt kiltisti tänne samaan kasaan", vaan se kyllä tulee ja kertoo välillä hyvinkin rankan näköisellä kädellä, että "nyt kakarat ?&%#*na pysytte siinä, onko selvä?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti